Σπουδές στην Ιταλία

Αναζητήστε μαθήματα, σεμινάρια ή άρθρα από το blog μας.

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 2610 226533, 6976.999.493 | Ακολουθήστε μας

  /  Νέα   /  Job Toolkit – Multiplier Event 23/07/2021
multiplier event

Job Toolkit – Multiplier Event 23/07/2021

Την Παρασκευή 23/07/2021 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας το τελευταίο multiplier event που αφορά το Job Toolkit. Το Job Toolkit είναι ένα ευρωπαϊκό έργο που στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων για την εύρεση και την υποβολή αίτησης για εργασία τόσο των εργαζομένων όσο και αυτών που θα ενταχθούν στην αγορά εργασίας για πρώτη φορά.

Ο σκοπός του έργου μας είναι να βοηθήσουμε τους αιτούντες εργασία στην ερμηνεία και αποσαφήνιση, με προσιτό τρόπο, των τυπικών απαιτήσεων που περιγράφονται συνήθως στις διαφημίσεις εργασίας και όσων πρέπει να γίνουν καθ’ όλη τη διαδικασία της υποβολής αίτησης για νέα εργασία.

Το τελικό προϊόν του έργου Job Toolkit έχει τη μορφή σύντομων και συστηματοποιημένων video animations, στα οποία θα παρουσιάζονται, με κατάλληλο και κατανοητό τρόπο, οδηγίες σε όλες τις γλώσσες της συνεργασίας – Αγγλικά, Ελληνικά, Βουλγαρικά και Ολλανδικά.

Ο σκοπός ενός multiplier event είναι o διαμοιρασμός των πνευματικών αποτελεσμάτων του έργου με ένα ευρύτερο κοινό. Κατά τη διάρκεια του event θα γίνει μια συνολική παρουσίαση του έργου, της υλοποίησης των στόχων καθώς και του προϊόντος στην οριστική του μορφή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την τελική εκδοχή των video animations αλλά και να ενημερωθούν για τη συνολική πορεία του προγράμματος και τα στάδιά του.

Post a Comment

Εγγραφή νέου χρήστη

Δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Reset Password