Σπουδές στην Ιταλία

Αναζητήστε μαθήματα, σεμινάρια ή άρθρα από το blog μας.

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 2610 226533, 6976.999.493 | Ακολουθήστε μας

  /  Νέα   /  Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου του προγράμματος Erasmus Job Toolkit
job toolkit

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου του προγράμματος Erasmus Job Toolkit

Το Job Toolkit είναι ένα ευρωπαϊκό έργο που στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων στην εύρεση και υποβολή αίτησης για εργασία τόσο των εργαζομένων όσο και αυτών που θα ενταχθούν στην αγορά εργασίας για πρώτη φορά.

Η διευρυμένη περίοδος εργασίας και ενεργού ζωής, η ταχεία τεχνολογική ανάπτυξη, η ενιαία αγορά και η παγκοσμιοποίηση απαιτούν συνεχή ανάπτυξη και συμπληρωματικότητα των προσωπικών γνώσεων και δεξιοτήτων.

Στη δυναμική αγορά εργασίας, οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν ένα σύνολο από γνώσεις, δεξιότητες και συνήθειες που θα τους βοηθήσουν να βρουν εργασία, προσαρμογή, κίνητρα, αυτοαπασχόληση και διαχείριση καριέρας.

Ο σκοπός του έργου μας είναι να βοηθήσουμε τους αιτούντες εργασία με τη μετάφραση και αποσαφήνιση, με προσιτό τρόπο, των τυπικών απαιτήσεων που περιγράφονται συνήθως στις διαφημίσεις εργασίας και όσων πρέπει να γίνουν καθ’ όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης για νέα εργασία.

Η βελτίωση των προσωπικών δεξιοτήτων κατά την υποβολή αίτησης για εργασία θα συμβάλει σε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και λιγότερο άγχος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναζήτησης, η οποία θα οδηγήσει σε μια πιο ικανοποιητική παρουσίαση του υποψήφιου.

Το τελικό προϊόν του έργου Job Toolkit θα έχει τη μορφή σύντομων και συστηματοποιημένων video animations, στα οποία θα παρουσιάζονται, με βολικό και κατανοητό τρόπο, οδηγίες σε όλες τις γλώσσες της συνεργασίας – Αγγλικά, Ελληνικά, Βουλγαρικά και Ολλανδικά.

 

Δείτε εδώ το Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά

Post a Comment

Εγγραφή νέου χρήστη

Δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Reset Password