Σπουδές στην Ιταλία

Αναζητήστε μαθήματα, σεμινάρια ή άρθρα από το blog μας.

Ισπανικά

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 2610 226533, 6976.999.493 | Ακολουθήστε μας

  /  Ξένες Γλώσσες  /  Ισπανικά  /  Ισπανικά

Ισπανικά

20€
espanol

Πληροφορίες

Όλο και περισσότερες εταιρείες αναγνωρίζουν πλέον τους εργαζομένους που γνωρίζουν ισπανικά, μια γλώσσα που επιτρέπει την πρόσβαση σε μία από τις αγορές με ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ των πιο υψηλών στον κόσμο.

ΓΙΑΤΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ;

Αν μιλάς ισπανικά, μπορείς να επικοινωνείς με περισσότερους από 495 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα ισπανικά θα αυξήσουν τις πιθανότητες απασχόλησής σου στις σημαντικότερες παγκόσμιες αγορές, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εργαζομένους οι οποίοι γνωρίζουν ισπανικά. Γνωρίζοντας ισπανικά θα έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις σε μία από τις 21 επίσημες ισπανόφωνες χώρες, για να μην αναφέρουμε τα πολλά κράτη όπου τα ισπανικά είναι ευρέως διαδεδομένα.

Μάθε Ισπανικά, θα σου χρειαστούν σίγουρα στο μέλλον!

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιnfonet διαθέτει την εμπειρία, τη μεθοδολογία και την ευελιξία που απαιτείται, για να επιτευχθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το επιθυμητό επίπεδο κατανόησης, έκφρασης, ανάγνωσης, και γραφής (με μια λέξη: της επικοινωνίας) της ισπανικής γλώσσας.

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών Infonet σας προσφέρει το καλύτερο σημείο εκκίνησης για την εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας. Η σημαντική μας εμπειρία στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα φιλικών προς τον εκπαιδευόμενο, εγγυώνται την κάλυψη των ακαδημαϊκών αναγκών σας που στοχεύουν στη βελτίωση των επαγγελματικών προοπτικών ή απλά στην ευχαρίστηση της εκμάθησης της Ισπανικής Γλώσσας.

Οι λόγοι της επιτυχίας των προγραμμάτων Ισπανικής Γλώσσας του εκπαιδευτικού μας οργανισμού είναι απλοί: συνεργαζόμαστε μόνο με εξαιρετικά καταρτισμένους εκπαιδευτικούς και ειδικούς στο να εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες επικοινωνιακές μεθόδους διδασκαλίας, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με ολιγομελή τμήματα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

FAQs

Ποιά είναι τα ωφέλη
  1.  Ταχεία πρόοδος
  2.  Σαφή και μετρήσιμα αποτελέσματα
  3.  Επέκταση λεξιλογίου
  4.  Αποκλειστικός Tutor
Γενικά Ισπανικά

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Infonet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Ισπανικής Γλώσσας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η διδασκαλία επικεντρώνεται στην αρμονική ανάπτυξη των τεσσάρων δεξιοτήτων επικοινωνίας (ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης, γραφής), με στόχο να καταστεί ευκολότερη και ευχάριστη η εκμάθησής της.

Η εκπαιδευτική διαδικασία προσφέρεται είτε με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις μας, είτε με τη μέθοδο της καθοδηγούμενης εκμάθησης προσφέροντας ευελιξία στη διδασκαλία και στο χρόνο παρακολούθησης. Για όσους επιθυμούν να επιταχύνουν την εκμάθηση της γλώσσας ή να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένους τομείς υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένων προγραμμάτων σε εντατικά τμήματα ή και με ιδιαίτερα μαθήματα.

Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, ο εκπαιδευτικός μας οργανισμός, θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με την ισπανική γλώσσα και να επικοινωνείτε με ευχέρεια.

Για να το επιτύχετε αυτό, απλά επιλέξτε την διαδρομή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας κάνοντας ένα τεστ κατάταξης είτε στο κέντρο μας, είτε εξ αποστάσεως μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας, το οποίο θα μας επιτρέψει να διαπιστώσουμε το επίπεδο γνώσης της γλώσσας, με σκοπό την κατάρτιση ενός προσωποποιημένου προγράμματος σπουδών.

Το αποτέλεσμα του τεστ κατάταξης σε συνδυασμό με μια διεξοδική ανάλυση των αναγκών και του επαγγελματικού προφίλ του εκπαιδευόμενου βοηθά να σχεδιαστεί το περιεχόμενο της προσωποποιημένης εκπαιδευτικής διαδρομής.

Ακαδημαϊκά Ισπανικά

Αυτά τα τμήματα ισπανικής γλώσσας, έχουν διάρκεια ενός ακαδημαϊκού έτους και έχουν στόχο την επίτευξη ενός γλωσσικού επιπέδου που να επιτρέπει στον εκπαιδευόμενο να επικοινωνεί άνετα ακόμα και πάνω σε σύνθετα θέματα. Τα τμήματα αυτά είναι ιδανικά για την προετοιμασία με στόχο την εγγραφή σε Ισπανικά Πανεπιστήμια, όπου απαιτείται επίπεδο γλωσσικής ικανότητας Β2.

Διαθέσιμα πιστοποιητικά τα αναγνωρισμένα Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Β2, DIPLOMA DE ESPANOL−NIVEL B2 (DELE).

Ισπανικά Εξειδίκευσης

Η Infonet συνεργάζεται στενά με τον εκπαιδευόμενο, βοηθώντας τον στην επιλογή του προγράμματος που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του όσο αφορά  στο χρόνο και στη μέθοδο διδασκαλίας.

Τα μαθήματα μπορεί να πραγματοποιηθούν είτε στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού μας οργανισμού είτε μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Τα μαθήματα ειδικότητας απευθύνονται στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις της Ισπανικής γλώσσας επικεντρωμένες στην επικοινωνία. Χάρη σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα και μια έμπειρη ομάδα καθηγητών, τα προγράμματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Τμήματα Εξετάσεων Πιστοποίησης

Τα μαθήματα αυτά προετοιμάζουν τους εκπαιδευόμενους για να επιτύχουν στις εξετάσεις και να αποκτήσουν μια επίσημη και διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση της Ισπανικής γλώσσας.

Προετοιμασία γίνεται για τα πιστοποιητικά Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Β2, DIPLOMA DE ESPANOL−NIVEL B2 (DELE).

Τα πιστοποιητικά αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτελούν ένα από τα κριτήρια πρόσληψης στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως προαπαιτούμενο για την πρόσβαση στα Ισπανικά Πανεπιστήμια, όπως επίσης και για να αποδειχθεί η απαιτούμενη γνώση της Ισπανικής γλώσσας στην Ισπανία σε περίπτωση μετανάστευσης.

Στον εκπαιδευτικό μας οργανισμό η προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης γίνεται από άριστα εξειδικευμένους καθηγητές. Μετά από το τεστ κατάταξης και αφού εξακριβωθεί το επίπεδο γνώσης της γλώσσας  και επιλεγεί από τον εκπαιδευόμενο το επιθυμητό επίπεδο εξέτασης, τα μαθήματα επικεντρώνονται σε τεστ προσομοίωσης και σε τεχνικές που απαιτούνται για την επιτυχή αντιμετώπιση των εξετάσεων.

Αξιολογήσεις

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

0 Rated 0 out of 0 Ratings

5 stars 0

4 stars 0

3 stars 0

2 stars 0

1 stars 0

Εγγραφή νέου χρήστη

Δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Reset Password