fbpx
Σπουδές στην Ιταλία

Αναζητήστε μαθήματα, σεμινάρια ή άρθρα από το blog μας.

Μαθήματα Κινεζικής γλώσσας από απόσταση

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 2610 226533, 6976.999.493 | Ακολουθήστε μας

  /  Ξένες Γλώσσες  /  Μαθήματα Κινεζικής γλώσσας από απόσταση

Μαθήματα Κινεζικής γλώσσας από απόσταση

20€

Πληροφορίες

Μαθήματα Κινεζικής γλώσσας από απόσταση, μέσω Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, με Καθηγητές με την Κινεζική σαν μητρική γλώσσα.

Τα Κινεζικά στον Υπολογιστή σας.

Γενικές Πληροφορίες

Η Κίνα είναι μια μεγάλη χώρα. Ο πληθυσμός της ποικίλλει: αποτελείται από 56 εθνότητες, συμπεριλαμβανομένων των Χαν, οι οποίοι θεωρούνται οι πραγματικοί Κινέζοι και είναι η πλειοψηφική εθνική ομάδα. Κάθε εθνική ομάδα έχει τη δική της γλώσσα, συχνά με πολλές παραλλαγές, που μπορούν να εντοπιστούν μεταξύ προφοράς και διαλέκτου.

Η κινεζική γλώσσα έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, η οποία  ταυτόχρονα είναι και η δυσκολία της.

Οι Κινέζοι έχουν αρκετές κύριες διαλέκτους, αλλά έχουν τέτοιες εσωτερικές διαφορές που οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο από τη μια πόλη στην άλλη, ακόμη και στην ομάδα που μιλάει την ίδια διάλεκτο. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η ποικιλομορφία, χρειάζεται να υπάρχει μια κοινή γλώσσα. Αυτή η γλώσσα είναι τα Κινεζικά Μανδαρινικά. Στα κινεζικά ονομάζεται pǔtōnghuà: δηλαδή γενική γλώσσα επικοινωνίας.

Προφορικός και Γραπτός Λόγος

Στα κινεζικά, κάθε χαρακτήρας αντιστοιχεί σε μια συλλαβή. Το κινεζικό λεξιλόγιο αποτελείται συνήθως από μία ή δύο συλλαβές, μερικές φορές τρεις και σπάνια τέσσερις. Κάθε συλλαβή έχει το δικό της νόημα.

Ο τονισμός, στην κινεζική μανδαρινική γλώσσα, δηλώνει τον ιδιαίτερο τρόπο που πρέπει να προσαρμόσουμε τη φωνή μας για να αποδώσουμε την κάθε συλλαβή. Στην επίσημη κινέζικη γλώσσα (μανδαρινικά), συναντάμε τέσσερις τέτοιους τονισμούς και αποδίδονται στο λατινικό αλφάβητο με συγκεκριμένα σύμβολα. Ο μουσικός τονισμός είναι βασικής σημασίας καθώς προσδίδει νόημα στην εκάστοτε συλλαβή. Μία ίδια συλλαβή που προφέρεται με διαφορετικό τονισμό, προσδίδει διαφορετικά νοήματα.

Για όσους έχουν κάποια γνώση της κινεζικής γλώσσας, είναι διαθέσιμο ένα διαγνωστικό τεστ για τα διάφορα επίπεδα κατόπιν αιτήματος.

Τμήματα

Θέλετε να μάθετε πραγματικά κινεζικά; Οι κινεζικοί χαρακτήρες σας γοητεύουν, αλλά φαίνονται σαν ένα απροσπέλαστο τείχος; Μην απογοητεύεστε, ελάτε σε μας. Προσφέρουμε μαθήματα κινεζικής γλώσσας για όλα τα επίπεδα, με καθηγητές που έχουν την κινεζική σαν μητρική γλώσσα.

Τμήματα για:

Βασική γνώση

Η Infonet δημιούργησε αυτή την εισαγωγική ενότητα για όλες τις ομάδες χρηστών που δεν έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους. Περιλαμβάνει βασικές γλωσσικές δεξιότητες όπως η κινεζική γραμματική, η φωνητική, η καλλιγραφία και οι κυριότερες λέξεις και εκφράσεις.

Πιστοποίηση

Αυτά τα τμήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος την κινεζική γλώσσα και να πιστοποιηθούν με το επίσημο πιστοποιητικό HSK

Σπουδές

Σε αυτά τα τμήματα το μάθημα επικεντρώνεται σε λέξεις, εκφράσεις και πολιτισμικές διαφορές που επισημαίνονται στο Κινεζικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τουρίστες

Σκοπεύετε να πάτε στην Κίνα ως τουρίστες? Αυτά τα μαθήματα σχετίζονται άμεσα με τον τομέα των ταξιδιών και απευθύνονται σε ανθρώπους που σκοπεύουν να επισκεφτούν την Κίνα για τουριστικούς σκοπούς και θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την κινεζική γλώσσα.

Επιχειρηματίες

Τα τμήματα αυτά δίνουν τις βασικές γλωσσικές και πολιτιστικές γνώσεις και απευθύνονται σε  επιχειρηματίες που προτίθενται να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα με την Κίνα.

Παιδιά

Τμήματα κινεζικής γλώσσας σχεδιασμένα ειδικά για παιδιά. Η ύλη παρουσιάζεται με τη μορφή κινούμενων σχεδίων, παιχνιδιών, γραφικών και αρχείων ήχου, γεγονός που θα κάνει τη γλώσσα πολύ πιο εύκολη, πιο διαισθητική και διαδραστική.

 

Πληροφορίες και εγγραφές: desk@01infonet.gr, 2610 226533, 6976999493.

Αξιολογήσεις

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

0 Rated 0 out of 0 Ratings

5 stars 0

4 stars 0

3 stars 0

2 stars 0

1 stars 0

Εγγραφή νέου χρήστη

Δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Reset Password