Σπουδές στην Ιταλία

Αναζητήστε μαθήματα, σεμινάρια ή άρθρα από το blog μας.

Εξ αποστάσεως – Πιστοποίηση στην πληροφορική για ΑΣΕΠ (6 ενότητες)

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 2610 226533, 6976.999.493 | Ακολουθήστε μας

  /  Πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ  /  Βασικές δεξιότητες Η/Υ  /  Εξ αποστάσεως – Πιστοποίηση στην πληροφορική για ΑΣΕΠ (6 ενότητες)

Εξ αποστάσεως – Πιστοποίηση στην πληροφορική για ΑΣΕΠ (6 ενότητες)

Free
ypologistes

Πληροφορίες

Με την εγγραφή σας σε πρόγραμμα πιστοποίησης στους Η/Υ θα έχετε έκπτωση 10% σε επόμενη εγγραφή σας σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά προϊόντα την 01infonet.

Κάνε μάθημα ακολουθώντας το δικό σου προσωποποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης τις ημέρες και τις ώρες που εσύ μπορείς από τον χώρο σου.

Πακέτο εκπαίδευσης 6 ενότητες για ΑΣΕΠ μόνο 290€

  • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα δίδακτρα, τα εξέταστρα και το πιστοποιητικό
  • Διάρκεια μαθημάτων: 1,5 μήνας
  • Επιβλέπων καθηγητής
  • Άμεση έναρξη μαθημάτων

Εκπαιδευτικές Ενότητες

  • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  • Διαχείριση Πληροφοριών και Επικοινωνίες (Internet)
  • Λειτουργικό Σύστημα (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

Τρόπος εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση γίνεται ασύγχρονα μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας στον δικό σας χώρο τις ημέρες και ώρες που εσείς θέλετε. Ταυτόχρονα υπάρχει και εκπαιδευτικό forum μέσω του οποίου μπορείτε να ρωτήσετε και να πάρετε απάντηση για τυχόν απορίες που θα έχετε.
Επιπλέον σε καθορισμένες ώρες της ημέρας θα μπορείτε, αν θέλετε, να επικοινωνείτε ζωντανά με τον καθηγητή σας .

Εξετάσεις πιστοποίησης

Το ΚΔΒΜ 01infonet είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και η επιτυχία στις εξετάσεις αγγίζει το 100%. Σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση ο υποψήφιος έχει δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε κάθε μια από τις ενότητες

 

Η Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων Πληροφορικής αναδεικνύεται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ανθρώπινου δυναμικού και αποτελεί πολύτιμο επαγγελματικό εφόδιο, είτε για την εξέλιξη της καριέρας, είτε για την ένταξή στην αγορά εργασίας.

Η Πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ είναι απαραίτητη για την απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ για όλο το Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα σε:

– Μοριοδότηση εκπαιδευτικών στο νέο σύστημα διορισμών (4 μόρια)
– Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αλλά και εκτός ΑΣΕΠ
– Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο
– Μετατάξεις ήδη διορισμένων υπαλλήλων
– Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς
– Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων
– Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών

 

Τρόπος εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση γίνεται ασύγχρονα μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας στον δικό σας χώρο τις ημέρες και ώρες που εσείς θέλετε. Ταυτόχρονα υπάρχει και εκπαιδευτικό forum μέσω του οποίου μπορείτε να ρωτήσετε και να πάρετε απάντηση για τυχόν απορίες που θα έχετε. Επιπλέον σε καθορισμένες ώρες της ημέρας θα μπορείτε, αν θέλετε, να επικοινωνείτε ζωντανά με τον καθηγητή σας .

Εξετάσεις πιστοποίησης

Το ΚΔΒΜ 01infonet είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και η επιτυχία στις εξετάσεις αγγίζει το 100%. Σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση ο υποψήφιος έχει δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε κάθε μια από τις ενότητες Η Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων Πληροφορικής αναδεικνύεται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ανθρώπινου δυναμικού και αποτελεί πολύτιμο επαγγελματικό εφόδιο, είτε για την εξέλιξη της καριέρας, είτε για την ένταξή στην αγορά εργασίας. Η Πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ είναι απαραίτητη για την απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ για όλο το Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα σε: – Μοριοδότηση εκπαιδευτικών στο νέο σύστημα διορισμών (4 μόρια) – Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αλλά και εκτός ΑΣΕΠ – Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο – Μετατάξεις ήδη διορισμένων υπαλλήλων – Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς – Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων – Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικώ.

Αξιολογήσεις

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

0 Rated 0 out of 0 Ratings

5 stars 0

4 stars 0

3 stars 0

2 stars 0

1 stars 0

Εγγραφή νέου χρήστη

Δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Reset Password