Σπουδές στην Ιταλία

Αναζητήστε μαθήματα, σεμινάρια ή άρθρα από το blog μας.

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 2610 226533, 6976.999.493 | Ακολουθήστε μας

Image Alt

Ανθρώπινο δυναμικό

infonet Εγγυημένη επιτυχία

Ανθρώπινο δυναμικό

Πρωταρχική μέριμνα της 01infonet είναι το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της καθώς αυτό αποτελεί το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

Η 01infonet απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες. Καθένας από τους συνεργάτες διαθέτει εμπειρία, κατάρτιση και εξειδίκευση στο αντικείμενό του. Το βασικό σημείο διαφοροποίησης, όμως, είναι το γεγονός ότι τα στελέχη του κέντρου διακρίνονται για την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και το ομαδικό τους πνεύμα.

Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιλογής, αξιολόγησης και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της εταιρείας για τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Η 01infonet στελεχώνεται από μόνιμο διοικητικό προσωπικό το οποίο διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων. Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων της εταιρίας είναι απόφοιτοι Ανωτάτης εκπαίδευσης και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των στελεχών είναι γυναίκες.

Η 01infonet προσφέρει ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας καλλιεργώντας το πνεύμα συνεργασίας και την ομαδικότητα και εφαρμόζοντας πολιτικές ίσης μεταχείρισης. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνεχή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσα από τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με ένα πλήθος εξωτερικών συμβούλων και επιστημονικών συνεργατών που μαζί με το διοικητικό προσωπικό αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ανάπτυξη της εταιρείας

Εγγραφή νέου χρήστη

Δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Reset Password